Idén till Klapp o Papp startades i början av 2020. Våra barn som sysslar med lagidrotter har genom åren sålt flera olika typer av produkter för att samla in pengar till sina lag. 

Vi insåg att de produkter som hade ett lägre pris var betydligt mer lättsålda och genererade i slutändan mer vinst till laget, föreningen eller klassen. Dessa produkter var också lättare att nå ut med utanför den innersta kretsen av familj och vänner.
Vi tycker båda att det är roligt att skapa vackra paket med hjälp av härliga presentinslagningsartiklar och vi kände att dessa produkter skulle passa bra för den här typen av försäljning. Det blev grunden till Klapp o Papp!

Vi tror att de flesta är precis som oss och gärna vill stötta unga och föreningslivet. Vår tanke är att ju mer användbara och prisvänliga produkter man säljer desto mer pengar kan lagen och klasserna tjäna. Vi vill att kunderna ska köpa våra produkter för att de behöver dem och vill ha dem, inte bara för att vara snälla. Det tror vi är nyckeln till bra försäljning!

En annan viktigt drivkraft för oss är att vi tycker att det är bra för barn att själva göra en aktiv insats och att lära sig att jobba för sina mål såsom en klassresa eller en cup. Att barnen eller ungdomarna själva kan bidra till att dessa mål uppfylls bygger både självkänsla och stärker lagandan. Detta hoppas vi kunna bidra till!

“Vi vill att kunderna ska köpa våra produkter för att de behöver dem och vill ha dem, inte bara för att vara snälla. Det tror vi är nyckeln till bra försäljning!”

Frida & Malin

Den här webbplatsen använder cookies - genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår integritetspolicy.